Akce 2+1 ZDARMA končí už dnes! 💕

Black Friday 2023

 

970x210-3

Konec listopadu je období, kdy nám již pomalu začíná vánoční nálada a spoustu z vás už i přemýšlí o nákupu dárků pro své milované. S tím druhým vám zcela jistě pomůže náš každoroční Black Friday! Přeci jen, komu by neudělal radost krásný třpytivý šperk, no ne?

  • Co je to Black Friday?

Black Friday (černý pátek) je původně americká událost, která se pravidelně pořádá na konci listopadu. Jedná se o akci, kdy se obchodníci snaží zaujmout a nalákat zákazníky na velmi nízké ceny. Tato akce je vždy časově omezená a jejím cílem je vyprodat stávající zásoby a připravit tak sklady na nové produkty pro předvánoční sezonu.

V souvislosti s touto akcí však vznikl u mnoha obchodníků takový nešvar a to, že těsně před začátkem akce ceny navýší a výsledná sleva už tak úplně není sleva. U nás však nic takového nehrozí, jsme k zákazníkům transparentní a ceny opravdu uměle nenavyšujeme.

  • Kdy?

Přestože originální Black Friday trval vždy jen jeden den, tak v současné době je zcela běžné, že trvá déle. A jinak tomu není ani u nás, letošní Black Friday totiž bude nejdelší ze všech, které jsme pořádali. Akce se uskuteční v termínu 24. - 26. listopadu!

  • Jak velká je sleva?

Sleva je krásných 50 %, při nákupu nad 3 000 Kč. Nakupte tedy za 3 000 Kč a zaplaťte jen 1 500 Kč, to je sen! Nezapomeňte však v prvním kroku košíku uplatnit slevový kód BF23.

  • Kde?

Ostravská prodejna bude v tomto termínu tentokrát uzavřená, to znamená, že všechny objednávky bude potřeba vytvářet pouze přes naše e-shopy OLIVIE.cz a OLIVIE.sk. 

Určitě se přidejte na naši oficiální Facebookovou událost, abyste nezmeškali žádnou novinku.

Black Friday podmínky 2023

 

INSPIRUJTE SE