Jak vybrat dárek k narozeninám pro muže? Máme pro vás tipy na míru

Hledáte dárek pro přítele, pro otce či pro kamaráda? Pokud jste už někdy vybírali dárek pro muže, tak jistě sítě, že jde o téměř nadlidský výkon. Zatímco dámy většinou přesně ví, co jim udělá radost, muži vám výběr neulehčí. My vám však poradíme, čím potěšíte sportovce i milovníka dobrého jídla.

Předtím, než se vydáte na nákupy, promyslete si, co má oslavenec rád, jaká je jeho povaha či záliby. Má rád výzvy anebo dává přednost pohodlí? Patří k milovníkům dobrého jídla anebo je vášnivým čtenářem?

Odpovědi na tyto otázky vás dovedou k ideálním dárku pro jakéhokoliv muže. Dokonce i takového, který tvrdí, že všechno má a nic nového nechce. Jaký je tedy oslavenec?

  • Sportovec

Nezapomenutelný zážitek, nejnovější sportovní vychytávka či dárkový poukaz k nákupu ve sportovním obchodě. Pokud hledáte dárek pro sportovce, otevírá se vám široká paleta možností. Originálním dárkem pro manžela, který miluje adrenalin, může být tandemový seskok padákem, let balónem či škola smyku, kterou ocení nejeden šofér. Aktivního muže či sportovce potěší i lístky na zápas jeho oblíbeného týmu, permanentka do fitka anebo chytré hodinky či náramek.

  • Gentleman

Řetízky, prsteny či náušnice k narozeninám pro muže? Proč ne. Který muž se nechce líbit sám sobě a svému okolí? Pánské šperky jsou čím dál více oblíbené. Mezi nejčastěji kupované patří pánské stříbrné řetízky, náušnice či elegantní náramky, které dokonale vyniknou na mužných rukách každého gentlemana.

Objevte širokou nabídku stříbrných pánských šperků 

  • Sběratel

Sleduje nejnovější trendy, neunikne mu ani jedna technologická novinka a doma má vychytávky, které mu závidí i sousedi. Poznali jste v těchto slovech vašeho oslavence? Možná se v elektronice nevyznáte a nechcete udělat krok vedle. S dárkovým poukazem ho však neuděláte. A sběratel nejnovější elektroniky si sám vybere nejnovější přírůstek do své technologické rodiny.

  • Požitkář

Je oslavenec milovník dobrého jídla, který rád navštěvuje populární gastronomické podniky? Potom je volba jasná. Vezměte oslavence na skvělou večeři spojenou s degustací. Zajímavým dárkem může být účast na kurzu vaření, kde se naučí nové techniky, recepty a užije si společnost dalších nadšenců chutného gastra.

Náš TIP:
Dokonalým dárkem pro manžela může být společná večeře ve speciální restauraci zakončená wellnessem či masáží.

Požitkář však nemusí milovat jen dobré jídlo. Někdo si hýčká chuťové pohárky, jiný si zase rád dopřeje relax. Thajská masáž, vstup do wellnes či kvalitní masážní pomůcky, s kterými si může dopřát oddych kdykoliv. Dražším dárkem je masážní křeslo, které však rozhodně stojí za to.

  • Bavič

Najít dárek pro tchána, který sype vtipy z rukávu, může být tvrdým oříškem. Hlavně, když se zaměříte na trošku trapné lapače prachu s „vtipnými“ nápisy. Zkuste tento rok nekupovat dřevěné vařečky, zástěry či další kýčovité dárečky a udělejte to jinak. Darujte oslavenci například vstupenku na stand up či komedii do divadla anebo kina. Pokud půjdete společně, nejen, že se zasmějete, ale strávíte spolu příjemný čas.

Sázkou na jistotu jsou dárkové poukazy, s kterými nikdy nešlápnete vedle. Oslavenec si sám vybere dárek, který mu udělá radost a nebude se na něj prášit. K poukazu můžete připojit osobní vzkaz anebo jej zasunout do dárkového koše plného dobrot.