Promoce

Dostali jste pozvánku na promoce? Při výběru dárku si dejte záležet

Hledáte originální způsob, jak potěšit svého blízkého při příležitosti slavnostního ukončení studia? Inspirujte se naším výběrem, ve kterém najdete skvělé tipy. Od tradičních dárečků, jako jsou květiny a víno až po netradiční nápady, jako je například personalizovaný šperk či interaktivní mapa světa. Vyberte ten nejlepší dárek a udělejte tak z promocí nezapomenutelnou událost.


Šaty na promoce máte vybrané, květiny objednané, blahopřání k promoci napsané, ale stále vám chybí to nejdůležitější? Ať už vybíráte dárek k promoci pro syna, anebo kamarádku, dejte si záležet. Promoce jsou totiž významným životním milníkem.

Abyste oslavu tohoto velkého okamžiku udělali ještě speciálnější, měli byste svým blízkým darovat dárek který si budou pamatovat celý život. Zakončení tvrdé práce si přeci zaslouží speciální dárek.

Darujte něco speciálního.

My vám poradíme.

  • Dáreček k promocím pro ženu

Pokud vám chybí inspirace, vybrat ten správný dárek k promocím pro kamarádku nebo dceru je téměř nemožné. Na hrníček se společnou fotkou či praktické doplňky do domácnosti raději rychle zapomeňte. Bláznivé, nepoužitelné či praktické dárečky můžete darovat na narozeniny. Promoce si zaslouží něco výjimečného, jako jsou například náušnice, nebo elegantní náhrdelník se Swarovski krystaly.

 

Mezi naše favority pro dámy zcela jistě patří:

 

  • Co darovat muži na promoce?

Dárkem k promoci pro muže nemusí být jen kožený diář či stříbrné hodinky. Pokud však chcete vsadit na jistotu, darujte muži šperk. Stále víc a víc pánů si totiž oblíbilo minimalistické stříbrné šperky, jako jsou řetízky, náramky či jednoduché prsteny.

Vybrat pánský šperk pro čerstvého absolventa

Lékaři, který právě úspěšně ukončil náročné 6-leté studium určitě udělá radost nová výbava do jeho budoucího zaměstnání - darovat mu můžete kvalitní fonendoskop či koženou aktovku. Dokonalým dárkem k promoci pro bratra nebo přítele, který miluje cestovaní může být stírací mapa světa. Na ní si po každém splněném cestovatelském snu poznačí, co všechno už navštívil a viděl.

  • Náš TIP: Šperky na míru

Výjimečná chvíle si žádá výjimečný dar. I proto je jedním z nejoblíbenějších dárku pro ženy a muže šperk. Stříbrný šperk dokáže vyjádřit lásku, obdiv i úctu. Při pohledu na něj si každý ihned vzpomene na chvíli, kdy ho dostal.

Pokud nechcete, aby se ten váš dárek ztratil v záplavě ostatních, postarejte se o to, aby byl skutečně výjimečný. Nechejte na něj vygravírovat symbol, odkaz, anebo cokoliv, co bude obdarovanému navždy připomínat vás a tento speciální den.

Darujte šperk s osobním gravírováním.

A jaký šperk vybrat? Dceři můžete k promocím darovat prsten či řetízek s přívěskem. Synovi zas můžete darovat hodinky, náramek, anebo řetízek. Ze široké nabídky stříbrných šperků si jistě vyberete. Oblíbené jsou například přívěsky se začátečním písmenem jména obdarovaného, případně jednoduché přívěsky, na které můžete nechat vygravírovat jakýkoliv text či symbol.