Nejlepší nápady na narozeninový dárek pro nejbližší

Narozeniny vaši maminky jsou za rohem a vy jste stále neobjevili dárek s velkým D? Nebo si lámete hlavu nad tím, co darovat otci, který už vše má? Objevte originální způsoby, jak potěšit vaše nejbližší v jejich speciální den. V tom článku najdete tipy pro dárek na narozeniny pro každý věk a každou příležitost. Od stříbrných šperků pro babičku, až po kreativní dárečky pro děti.

Návrh bez názvu-18

Narozeniny jsou dnem, kdy si můžeme připomenout své blízké a projevit jim svou lásku a vděčnost. A co k tomu patří? No přeci dárečky!

Vědci zjistili, že...
... radost z darování trvá déle, než radost z přijímání dárků.

Udělejte radost a darujte k narozeninám stříbrný šperk

Víme, že přijít s nápadem na ten správný dárek, který by dokázal překvapit a zároveň skutečně potěšit může být pořádně tvrdý oříšek. Jogurtovač je sice originální, ale maminku toužící po diamantu zřejmě nenadchne. Babička se při rozbalování dalšího pleťového krému bude jistě usmívat, ale věřte, že zlaté či stříbrné šperky nic nepřekoná. Inspirujte se našimi skvělými nápady a vsaďte na jistotu.

  • Dárečky pro babičku: Takové vzácné jako ona sama

Chcete potěšit babičku a darovat jí něco, co neskončí odložené na poličce? Na první pohled nesplnitelná výzva nemusí být vůbec taková náročná, stačí se zamyslet nad tím, co má vaše babička ráda a co jí těší. Je vášnivá zahradnice, věnuje se vyšívání či háčkování? A nebo zbožňuje třpytivé šperky? 

Namísto praktický dárečků do domácnosti zkuste tento rok vybrat něco originálního. Milovnici manuálních prací jistě potěší kurz vyšívání, kde se nejen zabaví, ale i pozná nové lidi. Zahradnici můžete vzít na výstavu exotických rostlin a vášnivou čtenářku překvapí sbírka od jejího oblíbeného autora či autorky.

A pokud si nebudete vědět rady, tak darujte babičce k narozeninám stříbrný šperk, tím nikdy neurazíte.

Návrh bez názvu-19

  • Dokonalý dárek pro mámu: Vděčnost ukrytá v malé krabičce

Narozeninový dárek pro milovanou maminku by měl vyjadřovat to všechno, co k ní cítíte - lásku, vděčnost a úctu. Pokud chcete Vaší mámu udělat skutečně šťastnou, darujte jí pocit výjimečnosti. Je pouze na vás, či ho ukryjete do vyznání na papíru anebo do malé krabičky.

Nevíte, jaký šperk je pro maminku ten správný? Darujte jí dárkový poukaz.

Mamince k narozeninám můžete darovat stříbrný náramek s motivem, který má pro ní silný význam nebo řetízek se symbolem vyjadřujícím váš vztah.

Návrh bez názvu-20 

  • Dárek pro otce, který ho dojme

Říká se, že muži nemají rádi romantické gesta a radši dostávají praktické dárečky. Dovolte, abychom toto tvrzení vyvrátili - i muži milují překvapení a projevy lásky. Jestliže chcete vašeho otce o jeho narozeninovém dni skutečně potěšit, darujte mu něco, po čem dlouho touží. 

Pokud váš tatínek miluje auta či motorky, překvapte ho školou smyku nebo jízdou na motokárách. Milovníka dobrého jídla jistě potěší kurz vaření a fanouška adrenalinu položí do kolen seskok padákem. Jestli je váš otec gentleman, který se rád pěkně oblíká, nebojte se mu darovat šperk - u nás si vyberete z pánských šperků.

  • Dárek pro malou parádnici

Bude oslavenkyní malá parádnice či teenagerka, která už má svůj styl? Při výběru narozeninového dárečku pro mladou dámu vždy berte v potaz její věk.

Děvčátku ve věku tří let můžete darovat dřevěné didaktické hračky, s kterými si pohraje a zároveň budou rozvíjet její schopnosti. Sedmi roční děvče se zabaví hračkami, skládačkami či s hlavolamem. Pokud bude oslavenkyně slavit dvanácté narozeniny, celkem jistě jí potěší pěkné oblečení, knížka či společenská hra pro celou rodinu.

Hledáte univerzální dárek pro dívku jakéhokoliv věku? V případě, že se chystáte na narozeninovou oslavu patnácti leté teenagerky, budete to mít těžší, ale nezoufejte. Dospívající dámu potěší stříbrné šperky, které podtrhnou její ženskost. Jestliže nevíte, který šperk by jí potěšil, darujte jí dárkový poukaz. To samé platí i o oblečení či knihách - pokud si nevíte rady, vsaďte na dárkový poukaz.