5 beauty trendů na podzim/zimu 2017

Chceme-nechceme, léto se nám pomalu chýlí ke konci. To, že za chvíli odzvoní extrémně krátkým kraťasem a vlasům věčně v drdolu (neboť upřímně, kdo by si v takovém horku coilen pomyslel na to, že ráno stráví hodinu jejich žehlením), znamená jen to, že se připravíme na období, kdy si budeme moci vychutnat teplý čaj a dlouhé měkké svetry. Vždyť každé roční období má přece něco do sebe. My jsme se vám rozhodli přiblížit největší trendy nadcházejících měsíců.

  • Přirozenost

Asi nejhlavnější trend, ve kterém se nese celý rok 2017, je přirozenost. Skoro dokonalý opak roku 2016. Minimální líčení, které podtrhne a zvýrazní osobité rysy vašeho obličeje je to, co prosazují všichni návrháři na molech. Velikost trendu potvrzuje rozhodnutí Alicie Keys, která se rozhodla jít úplně „make-up free“ a ukázat tak světu svou přirozenou krásu. Trošku korektoru pod oči, jemně použít bronzer, zvýraznit obočí, ale ne však příliš, stačí jemně doplnit prázdná místečka, mascarra, trošku cviku as těmito základními pomůckami umíte vykouzlit dokonalý ‚no make-up' look.

My pohodlněji tento trend jistě oceníme, neboť místo půlhodiny strávíme v koupelně 10 minut.

  • Výrazné rty

Upřímně, kdy nebyly sytě červené rty in? Nemusíte se však bát ani jiných odstínů! Co takhle sytorůžová? Nebo možná fialová? Výrazná a kvalitní rtěnka umí přetvořit celý look během pár vteřin. K trendu se připojují relativně nové tekuté rtěnky, které jsou známé svou výdrží a intenzitou barvy. Co matné rtěnky? Ty jsou stále in, ale letos se lesky dostávají zpět do módy! Nebojte se metalických odstínů, či dokonce průsvitný lesk, který umíte nanést na ledajakou rtěnku a hned to má jiný efekt, není krokem vedle! Nebojte se upoutat trochu pozornosti!

  • Plážové vlny

Co se vlasů týče, trochu rozcuchané a decentně neupravené vlny jsou to, čeho se budete snažit docílit. I když se může zdát, že tento look patří výhradně k létu, není tomu tak. Zkuste tyto vlny nastajlovat pomocí seasalt spreje a nasadit na to čepici. Uvidíte, že se za vámi na ulici otočí nejeden kolemjdoucí.

Rovněž budou v módě rovné, elegantně upravené vlasy. Nemluvíme o vlasech plných spreje a tužidla, ale přirozené vlasy, které vlají ve větru.

Pokud nerada nosíte rozpuštěné vlasy, tak pro vás je jako stvořený trend nízkého ohonu. Zapomeňte na vysoko položený culík na korunce hlavy! Fakt, že je to stejně nepříjemné, jako špatné pro kořínky vlasů, pokud máte vlasy v příliš staženém uzlu, přímo láká k tomu abyste si vlasy jemně stáhla gumičkou a citlivě přehodila dozadu!

  • Broskvová

Broskvová barva velmi dobře sedí k trendu přirozenosti! Ať už oční stíny, tvářenka, nebo broskvová rtěnka na rty! S touto barvou nemůžete nic pokazit. Je to odstín, který svědčí skoro každému tónu a barvě pleti! A navíc broskve mají tak krásnou vůni! Odměňte se leskem na rty, který nejen jako broskve voní, ale dokonce i chutná. Budete mít z něho radost nejen vy, ale i váš přítel.

  • Bling bling bling!

Šperky chtějí v roce 2017 celý trend přirozenosti přebít leskem! Lesklé ozdoby, které vás prozáří jako kdybyste sama byla poklad obdivu zaslouženíhodný. A také to vypadá tak, že čím větší a nápadnější tím lépe! Stvořeno pro stylové rande spojené s večeří. Prsteny, náramky, náhrdelníky, náušnice, čelenky! Jen ne najednou! Všeho přece hodně škodí ai bling bling bling je třeba umět ovládat. Nechcete přece někoho oslepit natolik, že už nic neuvidí!

Trendy roku 2017 se snaží odtrhnout ženskost a přirozenou krásu! Nemůžeme však zapomenout, že ať nám nadiktují jakákoli pravidla, neznamená to, že se jimi musíme řídit! Přirozenost je o tom být sama sebou a cítit se pohodlně ve vlastní kůži! A proto dámy, nezapomínejme na nejdůležitější zdravé sebevědomí, neboť to nás přece vždy ozdobí nejkrásnější.