Vítejte na blogu od OLIVIE

Na tomto novém portálu najdete články jak od mladých a cílevědomých autorů, tak i od těch zkušených a sečtělých. Témata jsme prozatím rozdělili na 4 kategorie: Krása, Vztahy, Životní styl a Akční nabídky. OLIVIE blog se zaměřuje na tento druh článků, rad a tipů, aby čtenářům poradil a pomohl v situacích, které jsou často obtížné nebo časově náročné, proto se zde snažíme najít různé alternativní možnosti, které vám snad ulehčí život. Budeme rádi za jakoukoliv interakci, ať už komentář nebo e-mail na info@olivie.cz, kde se budeme snažit zodpovědět jakoukoliv vaší otázku, s čímkoliv poradit nebo zvážit případné návrhy na další témata článků z jakéhokoli soudku.

OLIVIE blog je dceřiný portál internetového obchodu olivie.cz, který spadá pod společnost Moje OLIVIE s.r.o., což je česká firma, jenž byla do obchodního rejstříku zapsána 28.1.2016. Dříve známá pod názvem BRUNO Chirurgická ocel s.r.o. se zaměřením na šperky z chirurgické oceli se v polovině roku 2017 přejmenovala na Moje OLIVIE s.r.o., což přineslo také změnu sortimentu na stříbrné šperky.

Olivie.cz nabízí stříbrné šperky Ag 925/1000 ve špičkové kvalitě. Společnost je registrována u puncovního úřadu a garantuje pravost drahých kovů a kamenů. Stříbrné šperky o hmotnosti vyšší než 3 g musí být navíc ze zákona opuncovány státním puncem ryzosti, což provádí puncovní úřad, v jehož kompetenci je i provádět kontroly u obchodníků.

OLIVIE se specializuje na ryzí stříbrné šperky s drahými kameny, perlami, polodrahokamy, krystaly, zirkony i exkluzivními krystaly Swarovski.

Vítejte na blogu Moje Olivie!

Příjemné čtení přeje
Tým Moje OLIVIE