Sojové svíčky se šperkem - nový voňavý produkt od OLIVIE

Nádherné a útulné domovy často spočívají v malých, ale důležitých detailech. Mezi tyto detaily patří i vonné sójové svíčky, které mohou přinést do domova nejen příjemnou vůni, ale také zlepšit celkovou atmosféru. Tyto svíčky navíc v sobě ukrývají třpytivý bonus.

  • Co jsou sójové svíčky?

Sojové svíčky OLIVIE jsou vyrobeny z čistého sójového vosku, což je přírodní a ekologicky šetrná alternativa k tradičním parafínovým svíčkám. Parafín, který se často používá ve svíčkách, je ropný produkt a jeho hoření může produkovat nezdravé látky, jako jsou toxické zplodiny. Naopak, sójový vosk pochází z obnovitelného zdroje - sójových bobů, což z něj činí ekologičtější volbu.

  • Jaké jsou výhody sójových svíček?

  1. Čisté a zdravé hoření: Sója hoří čistěji a rovnoměrněji než parafín, což znamená, že neuvolňuje tolik sazí nebo zplodin do vzduchu. To je zvláště důležité pro alergiky nebo osoby s respiračními potížemi, které by mohly být náchylnější na znečištěný vzduch.

  2. Delší doba hoření: Sójové svíčky mají tendenci hořet déle než parafínové, což znamená, že budete mít radost z jejich vůně po delší dobu.

  3. Ekologická volba: Sójový vosk je biologicky odbouratelný a jeho výroba nezahrnuje těžbu neobnovitelných zdrojů, jako je ropa. Tím pomáhá snižovat ekologický otisk svíček.

  4. Vůně přírody: Sojové svíčky bývají často obohaceny přírodními vůněmi, které připomínají květiny, ovoce nebo dřevo. Můžete si tak vybrat vůni, která vám nejlépe vyhovuje a přispěje k pocitu pohody ve vašem domově.

  5. Vyšší kvalita plamene: Sójový vosk umožňuje vytvářet stabilnější plameny, které nedochází k vyhasínání, ani se nedutí. To znamená méně starostí a větší bezpečnost při užívání svíček.

  • Čím se liší sójové svíčky od OLIVIE?

Svíčky od OLIVIE kromě všech pozitivních vlastností klasických sójových svíček nabízejí na dně malé překvapení v podobě krásného třpytivého šperku. Krásně se tedy hodí jako dárek pro významnou osobu ve vašem životě, kterou svíčka jistě potěší.

 

Objevte celou nabídku sójových svíček