Zimní hity - nejprodávanější náušnice

Sice máme jaro v plném proudu, ale rádi bychom se na moment vrátili k zimě. Snad nám to odpustíte. Již jste se dozvěděli, které prsteny byly v zimním období nejprodávanější – nejprodávanější prsteny zimy. Teď bychom se rádi vrátili za náušnicemi. Opět jsme vytáhli ty nejprodávanější stříbrné náušnice a rozdělili je do kategorií podle typu náušnic. Nezapomněli jsme ani na ty nejmenší princezny a jejich maminky, poslední kategorie patří dětským náušnicím a zjistíte, jaké náušnice čekaly na malé slečny pod vánočním stromečkem.



Hned na začátek musíme vyzdvihnout naprosto nejprodávanější stříbrné náušnice z naší nabídky. Někdo se možná bude divit, ale jedná se právě o náušnice se zvířecími motivy. Ano, právě tyto šperky byly o Vánocích a na Valentýna nejúspěšnější. Vždyť naše zvířátka jsou spíše členové rodiny a tyto šperky jsou roztomilé stejně jako naši mazlíčci. Kočky ovládly šperky! Přesně tak, dvě místa z žebříčku TOP 3 náušnic patří právě kočičím náušnicím. A absolutní bestseller byly stříbrné náušnice kočka. Vůbec se nejedná o náhodu tyto, kočičky mají kvalitní zapínáni na puzetu, jejich motiv je opravdu roztomilý a skvěle je zdobí miniaturní zirkony. Jejich cena je rovněž velmi příjemná. Druhé místo zaujímají náušnice s psí tlapkou. Tento šperk je snem každého pejskaře a můžeme říct, že hodně pejskařů mělo u vánočního stromečku radost. Náušnice tlapky jsou také na velmi kvalitní puzetové zapínání, skvěle vsazené zirkony jim rovněž nechybí. U třetího místa se přesuneme zpět ke kočičkám. Tyto náušnice jsou již o něco výraznější než předchozí. Jsou bohatě zdobené zirkony a jejich motiv je více než roztomilý. Visací náušnice kočky byly velmi oblíbeným vánočním dárkem.

Stříbrné náušnice kočičkyStříbrné náušnice visací kočkyStříbrné náušnice psí tlapka

V další kategorii to byl velký boj, jelikož pecky jsou nejoblíbenějším typem náušnic a celá kategorie náušnic na puzetu doslova přetéká parádními šperky. Vánoce patřily andělským šperkům. TOP 1 byly stříbrné náušnice anděl se zlatým srdcem. Jedná se o náušnice ze stříbra 925 se zirkony. Jejich kvalita je naprosto úžasná, nemáme jim co vytknout. Pozlacené srdíčko dodává motivu ten pravý šmrnc. Letošní Valentýn nebyl pouze o zásnubních prstýncích. Letos na Valentýna vládly náušnice. Hemžilo se to hlavně srdíčky. Tyto dvoje srdíčkové náušnice, které vám představíme, byly zároveň čerstvými novinkami. První jsou s opravdu originálním motivem. Náušnice andílek a ďáblík, jejich design opravdu milujeme. Červené zirkony ve tvaru srdíčka vypadají na uších perfektně, jedno srdíčko pak zdobí motiv andílka a druhou motiv ďáblíka. Andělská náušnice má svatozář a křídla. Ďábelská náušnice straší ocasem a rohy. Třetími náušnicemi jsou klasická čirá srdce. Náušnice se Swarovski zirkony. Jednoduchost, elegance a jasný vzkaz v podobě ♥.

Stříbrné náušnice andílek se srdíčkemStříbrné náušnice srdce swarovskiStříbrné náušnice andílek a ďáblík

Mezi stříbrnými kroužky byly dvě novinky a jedná oblíbené stálice. Začneme osvědčenou stálicí, která je s námi téměř od začátku. Náušnice BLUE. Rhodiované stříbrné kroužky zdobené třpytivými zirkony v příjemné modré barvě. Ty krásky jsou oblíbené mezi ženami, ale jsou vhodné i pro menší slečny. Dalšími náušnicemi jsou kruhy z vaší oblíbené třešňové kolekce. Náušnice TŘEŠŇOVÝ KVĚT jsou po celém obvodu doslova zaplaveny třešňovými květy. Tyto krásky mají povrchovou úpravu oxidací, což jim dodává lehce tmavý až zastaralý nádech. Můžeme o nich tedy také hovořit jako o VINTAGE náušnicích. Třetí náušnice jsou doslova snem všech dívek a můžeme říct, že mnoha dívkám se o vánocích sny vyplnily. Náušnice RŮŽOVÝ SEN jsou pevné, kvalitní a zdobené růžovými zirkony. Jejich kvalitní zapínání na tyčinku vás nezradí.

Stříbrné náušnice BLUE Stříbrné náušnice RŮŽOVÝ SENStříbrné náušnice květ

Do této kategorie již spadají výraznější módní doplňky. Tentokrát máme pro vás pouze dva kousky, které této kategorii kralují již delší dobu a jinak tomu nebylo ani o letošních vánocích. Prémiové náušnice KATE jsou zkrátka dokonalý šperk. Mají povrchovou úpravu rhodiem, pečlivě vsazené zirkony a ve středu náušnic se nachází syntetický modrý safír. Safírové šperky se dají hezky kombinovat v s různými outfity. Modrá je dobrá! Dalšími jsou barevné visací náušnice. Přestože jejich motiv je spíše jarní, před svátky nám mizely ze skladu rychlostí světla. Tyto úžasné náušnice ze stříbra zdobí pohádkově barevné zirkony, je to zkrátka nádhera.

Stříbrné náušnice KATEStříbrné náušnice barevné zirkony

Konečně se můžeme přesunout k náušnicím pro ty nejmenší. Největší úspěch zaznamenali pohádkoví jednorožci. Ještě aby ne, jsou neskutečně roztomilí. Design náušnic je propracovaný do detailu, skládá se z pohádkového jednorožce a symbolu srdíčka, které je posazené barevnými zirkony. Jejich kvalitní zapínání zamezí ztrátě náušnic. Pořídili jste také své ratolesti stříbrné náušnice jednorožec v srdci? Další dvě pozice patří kroužkům, oblíbeným stříbrným náušnicím SISSI a stříbrným kroužkům RŮŽOVÉ ŠTESTÍ. K těmto růžovým kráskám není co dodat. Necháme za ně mluvit jejich krásný vzhled.

Stříbrné náušnice jednorožciStříbrné náušnice SISSIStříbrné náušnice růžové štestí

Doufáme, že s vám článek líbil. Máte už některé z náušnic z tohoto výběru? Jste s nimi spokojeni?

.