Zimní hity - nejprodávanější prsteny

Nejprodávanější prsteny zimy

Zajímá vás, co u nás frčelo v zimě? Ukážeme vám ty nejoblíbenější a nejprodávanější stříbrné prsteny z období Vánoc a Svátku všech zamilovaných. Tyto Vánoce se to jen hemžilo žádostmi o ruku, takže určitě nebude chybět úžasný výběr zásnubních prstýnků. Jste připraveni na přehlídku?

Nebudeme otálet a půjdeme rovnou na věc. Začneme tou nejočekávanější kategorií  - zásnubní prsteny. Pánové vsázeli na klasiku a luxusní vzhled. Zásnubní stříbrný prsten a Stříbrný prsten se zirkonem jsou si designem podobné. Mají jemné zdobení po stranách obroučky, zdobení pak kraluje velký a třpytivý zirkon. Přiznejme si, je to sen každé z nás. Číslo jedna mezi zásnubními prsteny zůstává nadále Stříbrný prsten se srdíčkem. Vůbec se není čemu divit, tento prsten je zkrátka TOP. Jednoduchý design a zirkon ve tvaru srdce, který poutá veškerou pozornost. Který se vám líbí nejvíce? U nás vyhrává srdíčkový.

top2top3top1

 

Prstýnkům bez kamínků vládly zejména zvířecí motivy. Prsten psí tlapky nám doslova mizel před očima, stejně tak prsten kočka. Ovšem tomu taky rozumíme, vždyť to je velmi roztomilý vánoční dárek. Že ano? Prsten se srdíčkem patří do kategorie snubních prstýnků, ale díky jeho modernímu vzhledu zvládne obojí. Plnit úlohu snubního prstýnku a být stylovým módním doplňkem.

 top5top6top7

 

U vás, našich skvělých zákazníku jsou nejoblíbenější rozhodně prsteny s kamínkem. Je pro nás nesmírně těžké vám představit pouze ty 3 nejoblíbenější, rozhodně si projděte celou kategorii prstýnku s kamínkem, je to zkrátka nádhera. Začneme prstenem z naší sladké kolekce šperků s třešňovým květem. Prstenu Třešňový květ nedominuje žádný velký kámen, je výrazný zejména díky celkovému designu, kamínky jsou zde doslova jen třešnička na dortu. Ve výběru samozřejmě nemůže chybět unikátní prsten OLIVIE, tento šperk všichni dobře znáte, není třeba jej více představovat ♥. Úplným trhákem byl a stále je stříbrný prsten se srdíčkem. Zirkon ve tvaru srdce je doslova nádhera, prsten dále zdobí elegantní kombinace modrých a čirých zirkonů.

 top8top9top11

Z našich dosavadních pozlacených šperků bezpochyby kralují tyto tři dokonalé klenoty. Dva z nich jsou růžovou verzí prstýnků z předešlých kategorií. Jedná se nádherné srdíčkové prsteny, tentokrát pozlacené růžovým zlatem. Třetí prstýnek je doslova jako z pohádky. Je bohatě zdobený a růžové zlato mu dodává tu pravou jiskru, koukejte!

top14top12top13

Věříme, že vás prstýnky okouzlily, který byste si vybrala? Máte svého favorita? Napište nám do komentářů. Na závěr, pro vás máme ještě pár videí, aby vám žádný detail neunikl.

 

.