5 tipů na vánoční dárky, které vykouzlí úsměv a vy je koupíte z pohodlí domova

Ulice postupně začínají zdobit světýlka a vánoční výzdoba. Vůně skořice a karafiátů již brzy zaplaví i naše domovy. Vánoce jsou za rohem. Pokud se chcete vyhnout předvánočním šílenstvím v přeplněných nákupních střediscích, připravte se na ně ještě dnes. Všechny dárky můžete vybavit z pohodlí domova s šálkem voňavé kávy či horkého čaje.

  • Knihy

Pyžamo, ponožky a dobrá kniha. Svatá trojice, která k Vánocům neodmyslitelně patří. Pokud nevíte, kterou knihu vybrat, přidejte si do nákupního košíku dárkový poukaz. Obdarovaný si pak sám vybere knížku, která splní jeho čtenářské preference. Ke knize můžete připojit vtipný vzkaz nebo milé věnování. Myslíte si, že kniha není to pravé ořechové? Darujte předplatné časopisu.

Náš TIP:
Nezapomeňte ani na adventní kalendář. Namísto čokolády tentokrát darujte něco originálního. Například šperky.
Adventní kalendář se stříbrnými šperky


  • Šperky

Dalším tipem na krásný vánoční dárek jsou stříbrné šperky. Náušnice, prsten či řetízek s přívěskem. Chcete-li darovat něco osobnějšího, nahlédněte do nabídky šperků se znameními zvěrokruhu. Tyto šperky jsou v našem e-shopu novinkou, která se ovšem okamžitě stala bestsellerem. Šperky se znamením zvěrokruhu jsou totiž originálním personalizovaným doplňkem.

Novinkou v naší nabídce jsou také achátové šperky připomínající mech. Opět jde o originální kousky, protože každý šperk má jedinečný design. Šperky, stejně jako knihy, jsou poměrně osobním dárkem, a proto jejich výběr není jednoduchý. Pokud si nejste jisti, po které kolekci nebo kousku sáhnout, i tady vám pomůže dárkový poukaz. K nákupu nezapomeňte přidat elegantní dárkovou krabičku na šperk.

Objevte všechny novinky z naší nabídky

  • Zážitky

Zážitková večeře, skok padákem, škola smyku, víkend v romantickém zámečku či gurmánská degustace. Zážitek můžete darovat mámě, tátovi, ale i prarodičům či vzdálenějším příbuzným, pro které byste hmotný dárek vybírali jen stěží. Večeře v top restauraci potěší každého, kdo si rád dopřeje chutné jídlo v krásném prostředí. Adrenalinový zážitek zase potěší milovníky dobrodružství, víkend na romantickém místě rodičů či vašeho partnera.

  • Praktické dárečky

Rozbalit si pod stromečkem koště nechce asi nikdo. Ale co takhle praktický ruční vysavač na auto, po kterém už dlouho touží? Nejnovější žehlička na vlasy se speciálním povrchem, která neničí vlasy? Praktické dárky mohou být skvělé. Milovník či milovnice vaření se jistě potěší horkovzdušné fritéze nebo jinému doplňku do kuchyně. Pokud hledáte dárek pro straku, která má doma plno krásných šperků, darujte jí elegantní šperkovnici. Konečně budou mít všechny šperky své místo.

Ještě více tipů na vánoční dárky najdete v tomto článku

  • Pohyb

„Ve zdravém těle, zdravý duch.“ Znáte toto heslo? V tom případě nám dáte za pravdu, že dárky jako např. permanentka do fitka, návštěva fyzioterapeuta či kurz jógy je nejen milým, ale zároveň praktickým dárkem. Ať už chcete rozhýbat rodiče nebo chcete začít cvičit s partnerem, povánoční období je ideální. Na konci roku začínáme všichni bilancovat a dávat si předsevzetí. Poukázka na sportovní aktivitu může být prvním krokem ke zdravějšímu JÁ.