Gravírování - personalizovaný dárek

Pokud hledáte originální dárek, se kterým zabodujete, gravírování je ta správná volba. Prostřednictvím gravírování můžete říci příběh, prozradit něco ze své osobnosti či vyjádřit své city. Gravírovaný šperk je jedinečný předmět, který vykouzlí radost vaší blízké osobě ještě mnoho dalších let. Díky tomu, že je každý design pro gravírování jedinečný a individuální, je potom každý produkt unikátním kouskem umění.

Gravírování se stává čím dál tím populárnější v oblasti šperků. Personalizovaným šperkem můžete jednoduše vyjádřit svůj vlastní styl a osobnost. Některé gravírované šperky s sebou dokonce nesou silnou emoci nebo jakési poselství či vzpomínku, na kterou zákazníci rádi vzpomínají.

Návrh bez názvu-3

 

  • Laserové gravírování

Laserové gravírování umožňuje vytvářet znaky odpařováním nebo tzv. tavením materiálu. Laserové gravírování je vhodné pro zobrazení různých typů grafiky. Na OLIVIE.cz gravírujeme texty, obrázky nebo loga. Vybrat si můžete až ze 5 různých fontů písma s maximálním doporučeným počtem znakem 15. Více informací jsme pro vás připravili v tomto článku.

Vybrat si můžete z široké nabídky stříbrných prstenů, stříbrných náramků, přívěsků nebo celých náhrdelníků, které vám můžeme pogravírovat.

Gravírování vypadá jemně a decentně. Nejlepší je vidět v různých úhlech dopadajícího světla. Gravírovaný šperk je ten nejlepší způsob, jak mohou být vaše šperky ještě více osobní.

Návrh bez názvu-4

 

  • Co vygravírovat na šperk?

Asi nejoblíbenější a samozřejmou volbou je gravírování jména nebo iniciál vašich blízkých, protože díky němu jsou šperky okamžitě rozpoznatelné a jedinečné. Šperky s gravírováním unikátního textu mají pro obdarované vysokou citovou hodnotu, která se nesnižuje ani s postupem času. 

První volbou je tedy gravírování prstenu. Nabízíme však také možnosti gravírování na náramky, které ocení hlavně ženy nebo děti. Muže mohou zase zaujmout přívěsky nebo náhrdelníky. U nás naleznete široký výběr šperků pro každou příležitost, ať už hledáte dárek pro svou mámu, babičku, partnera či partnerku nebo kamarádku / kamaráda.

Snubní prsten s gravírováním z e-shopu OLIVIE.cz

 

  • Valentýnské gravírování

Gravírováním vyjádříte lásku nebo city. Gravírovaný šperk je proto perfektním valentýnským dárkem, který obdarované osobě řekne, že vám na ní záleží.

Miluji tě
Miluji tě
Ze srdce
Z lásky
Jsi můj poklad
Mému zlatíčku

Snubní prsteny s gravírováním z e-shopu OLIVIE.cz

  • Gravírování pro snoubence

Chcete zanechat vzpomínku nebo zvěčnit významný okamžik, jakým je zasnoubení, nebo datum svatby? V tom případě vám doporučujeme gravírování na snubní prsteny. Novomanželé si tak navždy uchovají památku na jejich velký den. Vytvoříte si snubní prsteny, které jsou skutečným odrazem vaší jedinečné lásky.

Jméno partnera/partnerky
Datum svatby
Datum výročí
Iniciály
Navždy spolu

Snubní prsteny s gravírováním z e-shopu OLIVIE.cz

  • Gravírování pro rodinu a přátele

Gravírovaným šperkem můžete obdarovat i své přátele či rodinu. Potěší ženy, děti i muže. Krátký vzkaz na náramku nebo přívěsku vykouzlí úsměv na tváři úplně každému.

  • Datum narození
  • Milované mámě
  • Pro štěstí
  • Jméno miminka
  • Myslím na tebe

Snubní prsten s gravírováním z e-shopu OLIVIE.cz

  • Jak si gravírované šperky objednat?

Při zvolení gravírování je třeba uhradit objednávku předem (platbou kartou ONLINE nebo bankovním převodem). Následně si zvolte jeden z fontů gravírování (najdete je v tomto článku) a jeho číslo nám pošlete do e-mailu, který vám přijde pár minut po vytvoření objednávky. 

Šperk, který je na zakázku upraven, nelze vrátit ani vyměnit, a proto důkladně změřte svou požadovanou velikost (u prstenů) nebo délku (u náramků nebo řetízků). Pokud si nejste jisti zvolením velikosti, napište nám do e-mailu.

 

Jsme rádi, že jste si přečetli právě náš článek o gravírování šperků a věříme, že jste našli nějakou inspiraci!