Valentýn - svátek zamilovaných

Jak oslavit Valentýna? Vsaďte na dokonalý valentýnský dárek.

I vy si každoročně lámete hlavu nad tím, který dárek na Valentýna pro ženu je ten pravý či jak oslavit svátek zamilovaných? Už nemusíte. Letos jsme si pro vás připravili hned několik tipů čím potěšit milovanou partnerku či partnera. Darujte své polovičce jedinečný dárek, který vyjádří vaší lásku.

Abyste mohli své drahé polovičce darovat nezapomenutelný třpytivý dárek, tak jsme si pro vás připravili speciální Valentýnskou akci!
Stačí v prvním kroku košíku zadat slevový kód LASKA24 a získáte slevu 20 %.
(Sleva platí na vše kromě dárkových poukazů a zvýhodněných sad)

Night Instagram Post-35

  • Kdy je Valentýn a jaké je tajemství jeho vzniku?

Únor se na celém světě od nepaměti pojí s láskou a svátkem zamilovaných – 14.2. se totiž slaví sv. Valentýn. Původ svátku je po staletí opředen mnoha záhadami a tajemstvími. Přestože se mnoho lidí domnívá, že tento svátek se do našich končin dostal zpoza velké louže, jeho příběh je zcela jiný.

Věděli jste, že...

...nejčastěji kupovaný dárek pro přítele či přítelkyni na Valentýn je čokoláda?

Následují květiny a hned po nich dárkové poukázky. 

Existuje hned několik legend vysvětlujících vznik svátku zamilovaných, ale nejznámější je ta o knězi z Říma. Světec a patron čisté lásky dlouhá léta tajně pomáhal zamilovaným, kteří se chtěli vzít. Tehdejší císař totiž mladým mužům, kteří se měli stát vojáky, sňatky zakazoval. Když panovník odhalil jednání Valentýna, okamžitě ho dal popravit. Jeho příběh se stal legendou, která se dodnes pojí s Valentýnem.

  • 3 tipy pro muže: Darujte jí pocit výjimečnosti

Na internetu se to tipy na valentýnské dárky jen hemží. Najdete zde snad všechno – plyšové valentýnské srdce, ale také růžovou motorku. Pokud však nechcete šlápnout vedle a svoji něžnou polovičku chcete zaručeně potěšit, vsaďte na léty ověřenou klasiku. Šperk.

Nic ženu nepotěší víc než šperk vybíraný s láskou a darovaný z lásky. Ať už své partnerce darujete stříbrný náramek se srdíčky, nebo zvolíte stříbrné náušnice, vaše milovaná se tento večer bude cítit opravdu výjimečně. Chcete připravit nezapomenutelný večer? A co tak romantické valentýnské zásnuby?

Night Instagram Post-36

Vyberte svojí partnerce šperk, který vyjádří vaší lásku. 

Kromě dárkové krabičky se šperkem nezapomeňte ani na červené růže. Valentýn a kytice květin patří neodmyslitelně k sobě. Totéž platí i o sladkém dárku – ať už to bude krabička lahodných donutů, domácí dort nebo oblíbená čokoláda. Valentýn nemusí být o drahých dárcích, láska se ukrývá v drobnostech.

  • Šperky pro muže? Proč ne

Další tipy na valentýnské dárky mohou posloužit jako inspirace pro zamilované dámy. Chcete-li svého partnera potěšit opravdu originálním dárkem, darujte mu šperk. Vybrat si můžete z široké nabídky kožených či stříbrných pánských náramků, náušnic pro muže či dokonce prstenů pro pány.

Nahlédněte do nabídky pánských šperků 

Myslíte si, že by vašeho milovaného šperky nepotěšily? Věnujte mu vlastnoručně upečený zákusek, set výběrového piva či jedinečný zážitek.

  • Bonusový tip na Valentýna: Citáty o lásce

Obáváte se, že krabička s dárkem nevyjádří to, co ke své polovičce skutečně cítíte? Přiložte k dárku romantický citát, kterým vyjádříte vše, co jste ostatními dárky neřekli.

Inspirovat se můžete známými citáty:

Nejvíc žijeme, když jsme zamilovaní. (John Updike)
Jednoduché „Miluji tě“ znamená mnohem víc než peníze. (Frank Sinatra)
Nemůžete vinit gravitaci za to, že jste spadli do objetí lásky. (Albert Einstein)
Láska je složená z jedné duše obývající dvě těla. (Aristoteles)
Láska je květ, který musíš nechat růst. (John Lennon)
Při dotyku lásky se každý stává básníkem. (Platón)