Jaké šperky nosit na podzim? Výrazné náušnice i jemné řetízky

Podzim dorazil ve své plné kráse. Slunečné barevné dny jsou jako stvořené pro vytváření stylových outfitů. Ať už jste zastánci minimalismu, nebo dáváte přednost barevným outfitům, neměli byste zapomenout na doplňky. Síla šperků je totiž během podzimních dnů ještě výraznější. Které šperky by vám neměly chybět?

Šperky na podzim - OLIVIE.cz blog

I vy se ráno zabalíte do teplých kousků a vaším jediným doplňkem je šála či teplá čepice? Proč nedáte šanci šperkům, které rozzáří každý outfit? Náušnice s barevnými zirkony, stříbrný náhrdelník či jemný náramek, který podtrhne vaší ženskost.

  • Šperky v barvách podzimu

Vyberte si šperky v přírodních odstínech, jako jsou hnědá, tmavě zelená, oranžová a bordó. Tyto podzimní barvy mohou perfektně splynout s paletou barev, které naleznete v přírodě. Pokud zatoužíte po výraznějším doplňku, nebojte se sáhnout po visacích náušnicích, které dodají každému outfitu nádech elegance a sofistikovanosti.

Prsteny s mechovým achátem - OLIVIE.cz

Achátové šperky si zamilujete.

Do pozornosti vám dáváme unikátní přírodní prsten s achatem připomínajícím zelený mech. Tento prsten je opravdu výjimečný, protože kresba každého kamene je originální. Nikdo jiný nebude mít prsten než vy.

Náš TIP:
Hitem tohoto podzimu jsou šperky s přírodními motivy. Lístky, květiny či šperky s kameny v podzimních barvách.

Objevte všechny stříbrné šperky

Bát se nemusíte ani květinových šperků. Přestože květiny jsou považovány za symbol jara, v různých podobách se objevují i v podzimních kolekcích. Květy zdobí nejen šperky, ale také podzimní oblečení či obuv. Objevte jejich kouzlo a udělejte si radost náušnicemi s barevným kvítkem či minimalistickými stříbrnými náušnicemi ve tvaru růže.

  • Elegantní klasika

V jednoduchosti je krása. Pokud dáváte přednost minimalismu, vaše podzimní šperkovnice by měla být elegantní a nadčasová. Chybět by vám neměly klasické stříbrné náušnice s průhledným krystalem či podmanivým smaragdovým zirkonem. Ty můžete doplnit jemným stříbrným náramkem či výraznějšími hodinkami.

Šperky na podzim - OLIVIE.cz blog

Pocit luxusu vám dopřejí šperky s krystaly Swarowski, které se hodí k jakémukoli outfitu a na jakoukoli příležitost. Klasické stříbrné šperky můžete nosit do práce, dokonale doplní večerní outfit, ale neztratí se ani v kombinaci s pletenými šaty, rolákem či jiným podzimním kouskem.

Zapomenout nesmíme ani na perly. Nestárnoucí klasika, která pozvedne váš outfit na vyšší úroveň. Hodí se mladým i starším dámám, které vyznávají luxusní eleganci. Stříbrný řetízek s perličkou se stane vaším každodenním oblíbencem a pravé bílé perly budete s hrdostí nosit nejen na speciální příležitosti. V žádné šperkovnici by neměl chybět perlový náhrdelník, náušnice ani náramek. Kvalitní perly vám budou dělat radost do konce života.

Vyberte si stříbrný šperk s perlou

  • K tmavým barvám zlaté šperky

I vy se s příchodem chladnějších dnů automaticky zachumláte do šedých roláků, černých svetrů či béžových kabátů? Tmavý outfit můžete ozvláštnit stříbrným, ale také perlovým šperkem. Pokud však chcete vyvolat dojem luxusu, sáhněte po pozlacených špercích. Ty se skvěle hodí k elegantním outfitům v tmavších barvách. Pozlacené prsteny, náušnice či medailonky. Je jen na vás, co si ze šperkovnice vyberete dnes.

Podzim a vrstvení jdou ruku v ruce. A tím nemyslíme jen vrstvení triček, svetrů a dalších hřejivých kousků. Vrstvit můžete také šperky. Jednoduchý outfit sestávající z džínů a světru si přímo žádá výrazné šperky. Nebojte se ani kombinací – co takhle perlový náhrdelník doplněný jemným pozlaceným řetízkem?

Nalezněte svůj podzimní šperk