Darovat šperk na Valentýna? Ano! ♥

Často se setkáváme s negativními ohlasy na Den svatého Valentýna. Rozumíme, že se tato událost za poslední léta stala velmi komerční, avšak je to skvělá příležitost, kdy udělat svému partnerovi nebo partnerce radost a vyznat svou lásku. Jako prostředek vyznání vám skvěle poslouží stříbrný šperk od Olivie. ♥ Samozřejmě, že se nutně nemusí jednat o drahý dárek, v kurzu je i čokoláda nebo bonboniéra, kterou určitě oceníme, viďte dámy? Čokolády zkrátka není nikdy dost. Zkusme se tedy letos více uvolnit a dát Valentýnu šanci, kdy jindy, než letos. Ale pozor! Kouzlit úsměv a vyznávat lásku je potřeba stále, ne jen 14. února.

Pokud se pro šperk k Valentýnu rozhodujete nebo již máte jasno, musíte si prvně určit, co má darovaný šperk znamenat. Jednoduše, máte dvě možnosti, šperk bude sloužit jako vyznání lásky nebo jako „oficiální“ vyznání lásky, tedy žádost o ruku. V druhém případě navštivte naši kategorii – nejkrásnější zásnubní prstýnky. V případě prvním máte více na výběr, každou dámu i slečnu zaručeně potěší náušnice, náhrdelník a samozřejmě také prstýnek, ale nebojte, nemusí se nutně jednat o zásnubní. Pokud se pro ten správný šperk neumíte rozhodnout, máme zde pro vás pár tipů na ty nejlepší valentýnské šperky.

Stříbrné náušnice jsou neodmyslitelnou součástí každé dámské šperkovnice. Je vaše partnerka andílek, ale zároveň má v sobě kousek ďáblíka? Náušnice Anděl a ďábel jsou pro ni jako stvořené. Pokud hledáte něco jemného, ale přesto elegantního, vhodné budou náušnice Velké srdce SWAROVSKI, jedná se o puzetové náušnice s motivem srdce, které je vyrobeno ze SWAROVSKI krystalů. Poměr ceny a kvality stojí opravdu za zmínku. Třetími náušnicemi uděláte opravdový dojem, stříbrné kroužky osazené kouzelným bílým syntetickým opálem doslova vyrazí obdarované dech. Jejich cena je mírně vyšší, ale za tento skvost adekvátní, jsou zkrátka překrásné.

Luxusní klasické stříbrné kroužky - OLIVIE.czStříbrné náušnice ANDĚL a ĎÁBEL - OLIVIE.czPřekrásné SWAROVSKI náušnice - OLIVIE.cz

Náhrdelník je výjimečným šperkem, jelikož má blízko k srdci svého majitele. Při darování stříbrného náhrdelníku je výběr třeba více promyslet, jelikož by měl náhrdelník dokonale vystihnout obdarovanou. Nebojte, zkusíme vám trochu napovědět. Pohybuje se partnerka ve zdravotnictví nebo je zkrátka vašim dobrým andělem? Určitě koukněte na náhrdelník Dobrý anděl, zaručeně s ním zabodujete. Podobně také s náhrdelníkem Anděl Swarovski, který má podobný motiv, ale je navíc osazen Swarovski zirkony. Čerstvou novinkou v naší nabídce, z které máme mimochodem velikou radost, je stříbrný otevírací medailon, do kterého lze umístit fotografii. Za nás je tento šperk rozhodně TOP1. Medailonek však není náhrdelník, jedná se pouze o přívěsek, je k němu tedy také potřeba zakoupit stříbrný řetízek.

 Luxusní SWAROVSKI náhrdelník - OLIVIE.czStříbrný šperk pro zdravotníky - OLIVIE.czStříbrný medailonek na fotku - OLIVIE.cz

Stříbrný prstýnek na Valentýna nemusí zaručeně znamenat zasnoubení a přesto obdarovanou opravdu potěšit. Růžové prstýnky, tedy prstýnky pozlacené růžovým zlatem jsou momentálně v kurzu. Prstýnek srdce rose a prstýnek rose se srdíčkem jsou na Valentýna jako stvořené, oba jsou totiž růžově zlacené a jejich hlavním motivem je srdíčko. Pokud si myslíte, že růžové zlato není tou pravou volbou, mrkněte na tento zajímavý stříbrný prsten.

      Oblíbený prsten ze stříbra s řůžovým zlacením - OLIVIE.czPrrsten z lásky - OLIVIE.cz Růžově zlacený prsten srdce - OLIVIE.cz

Zásnubním prstýnkem dokážete vyjádřit i nevyjádřitelné. S výběrem vám zde poradíme pouze zlehka, zásnubní prsten je totiž potřeba vybírat srdcem. Pokud se přikláníte k růžovému zlatu, Stříbrný prsten se srdíčkem je jistota, patří mezi naše nejprodávanější prstýnky. Dalšími exkluzivními zásnubními prstýnky jsou zásnubní prsten Amber a zásnubní prsten Courtney. Výběr je na vás, vybírejte srdcem! ♥

 

 Dokonalý zásnubní prsten AMBER - OLIVIE.czRůžový prsten se srdíčkem - OLIVIE.czZásmubní prsten COURTNEY - OLIVIE.cz

Dámy, chcete svůj mužský protějšek potěšit, zaskočit a překvapit? Bude to sice netradiční, ale i jemu můžete darovat šperk. Naše nabídka stříbrných šperků pro muže ještě není zdaleka tak široká, jako ta pro dámy, ale určitě vám něco padne do oka. Můžete vsadit na řetízek s přívěskem nebo na masivní prsten.

Stříbrný kříž SATIN - OLIVIE.czStříbrný masivní prsten pro muže - OLIVIE.czPánský stříbrný náhrdelník tesák - OLIVIE.cz

Každý váš zakoupený šperk obdržíte v elegantní dárkové krabičce a do jednoho pracovního dne od zaplacení objednávky, máte vybráno?

♥ Přejete si z ceny vaší objednávky odečíst 20%? Využijte slevový kód: ZLASKY. Jeho platnost je do 13.2.2021

♥ Kdo bude vaše Valentýnka? ♥

.