Jak na vánoční zásnuby

Vánoce jsou svátkem lásky – ať už lásky mezi partnery, mezi členy rodiny, mezi přáteli nebo lásky mezi lidmi obecně. Je to perfektní období na požádání o ruku vaší drahé polovičky. Pokud jste si vybrali vánoční zásnuby, máte již předem zaručenou romantickou atmosféru. Vánoční světla, svařené víno, hřejivé objetí a jmelí na stropě, jediná otázka může takový večer udělat speciálním. A udělat to můžete na mnoho způsobů – od intimních nápadů, které mají speciální význam pro vaši polovičku až po gesta, která jsou o něco propracovanější a velkolepější.

Proč žádat o ruku na Vánoce

  • Proč žádat o ruku na Vánoce?

Vánoční zasnoubení mají dokonalé načasování. Není lepší způsob, jak zlepšit večer pro celou rodinu než nový přírůstek do rodiny. Jste obklopeni lidmi, kteří vás milují a jsou tu vždy pro vás, budou jistě nadšeni, když se jako první dozví o vašich zásnubách. Jste-li sebevědomý člověk, můžete dokonce vaši partnerku požádat před celou rodinou a přáteli. Bude to dokonalý projev vaší lásky, o který se můžete podělit s nejbližšími. Chcete-li nechat tento výjimečný moment jen mezi vámi dvěma, odtáhněte svou milovanou na procházku na čerstvý vzduch. Příležitostí je mnoho, stačí mít odvahu.

Kouzelná atmosféra je klíčová. Nelze popřít, že vánoční období oplývá nádhernou výzdobou a krásnými vzpomínkami. Neopakovatelné momenty vašich zásnub budou tak zvěčněny s nádhernou výzdobou v pozadí. Nejoblíbenější výzdoba ze všech je jmelí, které spojuje páry od nepaměti. Můžete si zahrát na velkého romantika a partnerku požádat pod jmelím.

Vánoční zásnuby mohou pro vás znamenat také novou kapitolu v životě. Konec roku často souvisí ruku v ruce s předsevzetím toho, čeho chceme nového roku dosáhnout. Může to být slib věčné lásky nebo šance na změnu vašich chyb, které vám komplikují život. Takovému závazku vaší milované jako je věčná láska a pomáhání s domácími pracemi neodolá žádná.

Neexistuje lepší dárek pod stromeček než žádost o ruku. Hezčí dárek jako vaše láska, oddanost a úcta ke své drahé polovičce v krabičce ani neexistuje. Perfektní zorganizování a zahrnutí celé rodiny do plánování vám ušetří čas i mnoho stresu. Potřebujete se jen pevně rozhodnout na způsobu, jakým chcete požádat vaši drahou o ruku. V tomto článku vám nabízíme pár tipů, jak takové požádání o ruku během Vánoc může vypadat.

  • Jak požádat o ruku na Vánoce

Pokud jste se definitivně rozhodli pro vánoční zásnuby, musíte si pořádně promyslet, jak ten nápad zrealizujete. Pokud hledáte nějaké jedinečné romantické nápady na vánoční zásnuby, máme pro vás několik tipů, které by vaši drahou ohromily.

  1. Zásnubní kalendář - Překvapte svou milovanou romantickým adventním kalendářem. Na každý den jí darujete nějakou drobnost, zda připomenete vaše dobré chvíle a na 24. den ji překvapíte nevšední žádostí o ruku. DIY adventní kalendář šitý na míru vaší drahé polovičce se stane nezapomenutelným zážitkem, na který budete vzpomínat ještě dlouhá léta.
  2. Nová dekorace na stromku - Pokud má vaše partnerka obzvláště ráda vánoční období určitě ji nadchne tento nápad. Každý bude očekávat prsten pod stromečkem, ale nikdo by nečekal prsten na stromku. Znovu na tom budete muset zapracovat sám a zahrát si na kutila. Musíte zaručit, že prsten ze stromu náhodně nespadne a že vaše partnerka ozdobu neobjeví až do osudného dne. Proto by bylo nejlepší ho tam dát teprve tehdy, když ji budete chtít požádat o ruku. Přitáhnete si partnerku blíže ke stromku a zeptáte se jí, jestli si nevšimla něčeho nového. Zatímco ona bude zkoumavě hledět na stromeček, vy pokleknete na zem a vyslovíte ta kouzelná slova.
  3. Romantická procházka – Tento nápad se hodí zejména pro páry, které mají v okolí nějaké pěkné vyhlídky nebo romantická místa pro dva. Může to být i místo, které pro vás dva hodně znamená, jako například místo kde jste se poznali, místo kde jste si poprvé řekli, miluji tě, cokoli co pro vás dva hodně znamená, musí to však být místo, ke kterému umíte dojít. Nádherný výhled, intimní atmosféra, jen vy dva, dokonalá podmínky pro žádost o ruku.
  4. Vánoční světla - Žádost o ruku psaná vánočními světly je v poslední době docela oblíbený nápad mezi dámami. Vánoční osvětlení je nedílnou součástí tohoto kouzelného období a jeho zahrnutí do vašeho návrhu jistě rozzáří úsměv na tváři vaší partnerky. Pokud na poslední chvíli neseženete světla, přece jen jsou to Vánoce, všechny už jsou dávno na stromku, můžete tento nápad zrealizovat se svíčkami. Třeba být jen opatrný a vyhláskovat slova ,,Vezmeš si mě?“ ve velkolepém stylu. Klíčová je však poloha světel či svíček, musíte se ujistit, že když přistoupí k vám, neuvidí jen spoustu světel. Bylo by skvělým nápadem, kdybyste ji vzali na nějaké vyvýšené místo, zatímco by tento nápad pomohla zorganizovat rodina.
  5. Romantická snídaně do postele – Kdo z nás nemiluje snídani do postele? Chutnému jídlo rovnou do postele neodolá žádná. Opatrně umístěte prsten na povšimnutelné místo, například na růžičku a prezentujte své milé. Také se můžete vyslovit pomocí hrníčku s kávou či čajem. Můžete položit otázku, aniž byste ji skutečně museli položit díky hrníčku se skrytým odkazem.
  6. Vánoční hledání pokladu – Po Vánoční večeři můžete zorganizovat vánoční verzi hledání pokladů. Skvělým nápadem je zakomponování rozdávání dárků s hrou. Celá hra se ukončí nejdůležitějším dárkem, ke kterému vede celá hra.
  7. Milé odkazy – Romantický způsob jak přivést vaši partnerku až k slzám je dárek skutečně od srdce. Dar, který uděláte vlastnoručně a do kterého dáte všechno své srdce i čas, je ten nejkrásnější a vaše partnerka ocení nejvíc. Vytvořte mísu s odkazy pro vaši drahou. Odkazy mohou být různé, ať už si vyberete všechny důvody, proč s ní chcete být, nebo zda vytvoříte odkaz na každý den, odkdy se spolu znáte, nebo vytvoříte kupóny pro vaši milou s úkoly, které víte, že nenávidí dělat.
  8. Nezapomenutelné lyžování - Pokud vaše drahá miluje lyžování na svahu je tento nápad ten pravý pro vás. Každoroční plánování lyžování o Vánocích můžete letos ozvláštnit. Partnerku opravdu překvapíte. Romantičtější prostředí jako zasněžené hory, útulná chata a teplý krb ani neexistuje. Musíte jen dávat extra pozor, abyste ho neztratili během lyžování.

Pokud se vám ani jeden z nápadů nezamlouval nebo má pro vás Silvestr větší význam, jako například první setkání, první polibek, první objetí, začátek vztahu, máme pro vás ještě jeden okouzlující nápad. Počkejte, až hodiny odbijí půlnoc a první ohňostroje vyjdou na oblohu, poklekněte na jedno koleno a začněte Nový rok s vaší drahou polovičkou už jako snoubenci.

Jak vybrat zásnubní prsten

  • Jak vybrat zásnubní prsten

Pokud svou partnerku opravdu milujete, už určitě přemýšlíte, jak udělat zásnubní den dokonalým. Potřebujete vědět mnoho informací o partnerčiných preferencích, co se týče šperků, velikost jejího prstu a vaši finanční situaci. Možná jste si o tom všem už s partnerkou otevřeně povídali, pokud však ne, je dobré si s sebou na výběr prstenu vzít někoho blízkého vaší drahé, kdo to bude vědět, co má ráda. Musíte opravdu dbát na preference vaší partnerky, přece jen bude tento prsten nosit po zbytek života s vámi. Neumíte si představit, kolik informací potřebujete o zásnubních prstenech vědět? Pomůžeme vám s výběrem zásnubního prstenu. Dozvíte se toho hodně o prstenech a možná vám také pomůže ve výběru.

Jak jsme již zmiňovali, jsou jisté informace, které potřebujete získat od partnerky, co se týče zásnubního prstenu. Jednou z nich je také velikost prstenu, který jí navlečete. Možná jste si o zásnubách ještě nemluvili, takže její velikost nebudete vědět. Tady padne vhod její nejlepší kamarádka, která to buď už ví, nebo to umí nenápadně zjistit. Ponechme si měření jejího prstu ve spánku jako plán B, přece jen nechceme ji vystrašit. Připravili jsme pro vás průvodce velikostí prstenů.

Konečně se dostáváme k samotným zásnubním prstenům. Vše v naší nabídce je cenově dostupné a kvalitní zároveň. Nabízíme minimalistické prsteny i výraznější prsteny s různými zirkony či perlami.

V naší nabídce si můžete vybrat také krabičku pro vás prsten. Všechny zásnubní prsteny jsou odesílány v typické dárkové krabičce zdarma, pokud však chcete ohromit něčím nevšedním, vyberte jí jednu z našich atypických krabiček z nabídky.

Nejprodávanější zásnubní prsteny:

.