Na Vánoce nejvíce potěší maličkost z lásky

Hned v úvodu bychom vám rádi položili jednu otázku? Raději dárky dostáváte nebo je dáváte? Možná se to nezdá, ale odpověď není jednoduchá, a hlavně se s přibývajícím věkem obvykle mění. Děti by určitě bez váhání hned odpověděly, že je samozřejmě nejraději dostávají, ale jaká by asi byla odpověď nás dospělých?

Nemusíte se bát, nebudeme vás nijak trápit, protože si myslíme, že nejlepší odpovědí je kompromis. Je krásné dárky dostávat, ale také jimi dělat radost. A právě Vánoce, které už jsou téměř za dveřmi, jsou jednou z nejlepších možností. Určitě není nutné kupovat velké a drahé dary, jelikož nejvíce potěší maličkost, která když je z lásky, tak udělá radost nejen pod vánočním stromečkem.

A právě stříbrný šperk je dárek, jenž umí potěšit mnoho lidí. Skrývá v sobě nespočet hodnot, které dokáže říct i beze slov. Je luxusní, ale současně cenově dostupný a jeho kouzlo se neztrácí během několika dní, ale při správné péči vydrží velmi dlouho. A jeho velkým plusem je, že se opravdu hodí pro každého.

  • Stříbrná maličkost pro ženu

Jen málokoho potěší šperk tak jako ženu. A dávno není pravda, že si ji získáte jen honosným šperkem, na jehož pořízení musí padnout velká část vašich úspor. Proto je stříbrný doplněk báječnou volbou, jelikož je nejen krásný a jeho lesk zaujme i široké okolí, ale současně je za přijatelnou cenu, takže je dostupný opravdu všem.

Pro přítelkyni
Už před první světovou válkou bylo tradicí, že o Štědrém večeru dávali muži svým partnerkám zásnubní prstýnky. Dnes to sice už není tradiční, ale přesto mnoho pánů zvolí právě Vánoce k tomu, aby se vyjádřili. Romantické vánoční zásnuby si nežádají jen určité plánování, ale i volbu vhodného šperku. Tím je prsten, jehož hodnotu neudává cenovka, ale úmysl, se kterým je ženě darován. Proto u nás můžete zakoupit překrásné zásnubní prsteny i s cenou do 1 000 Kč a věřte, že jím svou vyvolenou nejen oslníte, ale i stvrdíte své láskyplné rozhodnutí.

Pro manželku
Nejenom zásnuby jsou důvodem, proč darovat partnerce šperk. Nesmíme zapomenout na dámy, které si ho samozřejmě také zaslouží, a těmi jsou manželky. Vánoce jsou vhodnou příležitostí, kdy jim můžete poděkovat za veškerou péči, city a porozumění a vše doplnit například stříbrným prstenem, který jim nepochybně udělá radost.

Pro kamarádku
Dobrá kamarádka je pro ženu nenahraditelná. Může se s ní bavit prakticky o čemkoli, podnikat s ní nejenom běžné, ale i bláznivé věci a navzájem jsou si v každé situaci oporou. Při nákupu dárku pro kamarádku existuje jedna obrovská výhoda. A tou je, že dotyčnou ženu znáte nejlépe. Tím pádem víte, jaký druh šperku jí udělá největší radost a který jí bude nepochybně slušet. Zvolit můžete náramek nebo náušnice se srdíčkem, které vyjádří, jak moc je pro vás důležitá. Nebo můžete rovnou vsadit na sadu stříbrných šperků, které zaručeně potěší nejen vaši nejlepší kamarádku, ale i kolegyni v práci. Ke krásnému šperku můžete přidat dárek s vlastním potiskem na hrnek nebo tričko.

objevte nejoblíbenější stříbrné prsteny od olivie

  • Stříbrná maličkost pro dceru/vnučku ( do 3 let )

Vánoční svátky získávají svou pravou hodnotu díky dětem. S příchodem potomků si každý nejen uvědomí své životní priority, ale snaží se jim dát to nejlepší, co může. Pod stromečkem proto obvykle děti nacházejí spoustu hraček, ale velké oblibě se těší i šperky. Ty plní roli nejen památečního doplňku, ale i tradice, která nikdy nevyjde z módy. Pokud se rozhodnete pod stromeček darovat své malé princezně šperk, vsaďte na náušnice.

Důležitá je u nich hlavně bezpečnost, kvalita a zdravotní nezávadnost. Naše náušnice pro miminka toto všechno splňují a díky zapínání na brizuru, které patří mezi nejbezpečnější způsoby, se hodí i pro použití u úplně prvních náušniček. Jsou tak velice oblíbenou stříbrnou maličkostí, kterou darují rodiče miminkům nebo babičky a dědečkové svým milovaným vnučkám.

  • Stříbrná maličkost pro dceru/vnučku ( 6 – 17 let )

Vybrat dárek pro slečny někdy vypadá jako neřešitelný problém. Hlavně ty starší bývají obzvlášť náročné a jejich názory a vkus se hodně odlišuje od představ, které mají rodiče. To hlavní, na co se ale můžete při výběru spolehnout, že co slečna, to parádnice. Některá nosí ráda řetízky, jiná náramky. Nabízíme širokou nabídku dětských řetízků i náramků pro mladé slečny, ale jak jsme se u nás mohli přesvědčit, tak dlouhodobě nejoblíbenější jsou u dívek náušnice.

Proč právě ony? Dáno je to nejspíš možností velkého výběru, takže si na své přijdou jak malé, tak odrostlejší slečny. Zvolit mohou náušnice jemné, výraznější, barevné, s oblíbeným motivem nebo s kamínky i perlami. Tyto šperky bývají zpravidla ideální volbou nejen pro rodiče, kteří tak vyberou krásný a vkusný vánoční dárek, ale osvědčily se i jako maličkost, se kterou vždy zabodují prarodiče.

Nejoblíbenější dětské náušnice:

  • Stříbrná maličkost pro maminku a babičku

Maminky jsou nám vším. Daly nám život, který naplňují nejen nevýslovnou láskou, ale i péčí a starostlivostí. I když se vám někdy může zdát, že mají názory odlišné a jejich rady sem tam nemusíte brát vážně, tak je jisté, že stejně dříve nebo později zjistíte, že měly pravdu. Právě během Vánoc se rodiny schází a věnují si čas, kterého během roku mají bohužel méně. A tyto svátky se přímo nabízejí, abyste lásku, kterou k maminkám chováte, vyjádřili nejen hezkými slovy, ale i maličkostí, která je potěší.

Jaký šperk je ale pro ně ten pravý? To samozřejmě záleží na každé jedinečné mamince, ale velmi oblíbené jsou stříbrné náhrdelníky a přívěsky. Právě poslední jmenované dotváří půvabný detail stříbrného šperku a je jedno, jestli zvolíte přívěsek ve tvaru srdíčka, květiny, perlu nebo jakýkoli jiný motiv. Jednoznačně musíme ale potvrdit, že největší úspěch mají ty s motivem andílků.

Andělé jsou symbolem ochrany, harmonie, víry, klidu a fungují jako strážci toho, kdo je nosí. I to jsou důvody, proč si tento šperk oblíbily nejen maminky, ale i babičky, které je rády nacházejí nejen pod vánočním stromečkem. Proto když darujete těmto výjimečným ženám strážného andílka, tak určitě neuděláte chybu.

Nejoblíbenější andělské šperky:

Na každý pád je jisté, že Vánoce přicházejí, a i když někomu třeba není do zpěvu, tak se pojďme dohodnout, že si je uděláme krásné. A pokud ještě nemáte dárky, tak věřte, že postačí opravdová maličkost, kterou může být i nádherný stříbrný šperk.

.