Stříbrné šperky od OLIVIE

Význam šperků je pro každého z nás jiný. Někdo je nosí pouze jako vhodně sladěné doplňky k oblečení, jiný kvůli člověku, který jim je daroval a někdo třeba z důvodu, že ho konkrétní šperk chrání. Smysl šperků je obrovský a nejlepší na tom je, že je milují všechny věkové kategorie. Pyšní se jimi samozřejmě ženy, také rádi muži, děti, babičky i dědečkové. To opravdu nedokáže žádný jiný doplněk, pouze šperk.

Jediný názor, ve kterém se někteří lidé rozcházejí, je jaký materiál u šperků zvolit. Vybrat se dá nejen zlato a stříbro, ale také chirurgická ocel i například platina. Záleží na každém, ovšem většinou se nejčastěji kupují šperky stříbrné a zlaté. U stříbrných lidé hlavně oceňují nejen jejich krásný lesk, nižší cenu, ale také že při správné péči vydrží opravdu dlouho. Pokud se nemůžete rozhodnout, který kov zvolit, klidně je kombinujte. Když sladíte šperky a nebudete to přehánět, není na kombinování nic špatného.

  • Šperky pro ženy

Ženy nosí šperky nejraději. Milují je ve všech podobách a rády se jimi zdobí nejen při zvláštních příležitost, ale stále. Proto když nevíte, jaký dárek ženě vybrat, vsaďte vždy na jistotu a kupte jí šperk.

  • Náušnice - patří k nejoblíbenějším a ženy je rády střídají. Při zvláštních událostech se tak mohou zdobit třeba visacími náušnicemi a při běžném nošení klasickými náušnicemi. Každá dáma by navíc měla mít ve své sbírce také oblíbené kruhové náušnice, které jsou slušivé bez ohledu na věk. Vybírat si z náušnic můžete nejen podle vkusu, ale také podle druhu zapínání.
  • Prsteny – ženy je s radostí nosí i ve větších počtech, protože se dají skvěle kombinovat. Mohou to být dámské prsteny s kamínky či dámské prsteny bez kamínku a není nic jednoduššího, než zjistit správnou velikost a dopřát dámě svého srdce to největší potěšení v podobě krásného stříbrného prstenu. Pokud se pánové navíc chcete vyjádřit a posunout váš vztah na vyšší úroveň, stačí vybrat rovnou prsten zásnubní.
  • Řetízky - kdo by je neznal a která žena by je nechtěla mít ve své sbírce? Mohou být jemné, výrazné, krátké i dlouhé. Navíc se dají doplnit přívěsky, kterých je nespočet druhů a každá dáma si jistě ráda vybere ten pravý.
  • Náramky - se hodí pro každou příležitost nejen jako dárek. Jsou vhodné pro každodenní nošení a na výběr je spousta druhů. Často je ženy kombinují, různě doplňují, a hlavně si je rády na ruce prohlížejí.

Nejoblíbenější šperky pro ženy:

  • Nejoblíbenější šperky pro muže:

Šperky jsou vhodné opravdu pro všechny, muže nevyjímaje. Ty je nosili už v dávných dobách a rádi je nosí i dnes. Mimořádně jim sluší v jakékoliv podobě a i oni mají z čeho vybírat.

  • Prsteny – nejen snubní prsteny uvidíte na pánské ruce. Často muži nosí také jiné, které pro ně mají konkrétní význam. Mohou být také pánské prsteny s kamínkem i pánské prsteny bez kamínku a některé mají i funkci je chránit. Pokud si nejste jistí se správnou velikostí při výběru, podívejte se, jak velikost jednoduše změřit.
  • Náušnice - i tento šperk k mužům patří. Někteří nosí jen jednu náušnici, jiní rovnou dvě. Velmi rádi je také obměňují. Mohou tak nosit malé kousky, ve kterých vypadají jako opravdový gentlemani, ale také výrazné náušnice, ve kterých jsou nepřehlédnutelní a stylový.
  • Řetízky a náramky - patří k nejčastějším pánským šperkům. Dají se výborně sladit a vypadají poutavě. Obě varianty mohou být jednoduché, ale také masivnější. Vždy jsou ale na mužích viditelné a nedají se přehlédnout. Koupě těchto šperků je trefou do černého.

 

  • Nejoblíbenější šperky pro muže:
  • Šperky pro děti

O oblíbenosti šperků svědčí i to, že jsou naprosto běžné u dětí. Jsou krásným dárkem už pro miminka i vzácnou památkou pro odrostlejší děti.

  • Náušnice - tyto stříbrné klenoty jsou vhodné pro princezny v každém věku. Pro ty úplně nejmenší určitě doporučujeme se zapínáním na brizuru, které je bezpečné a praktické. Náušnice mají spoustu podob, stačí jen vybrat takové, které si vaše dítě zamiluje.
  • Náramek - je vhodný pro malé slečny i chlapce. Jejich koupí dáváte svému dítěti památku, která ho bude provázet životem.
  • Prstýnek - která slečna by nechtěla mít krásný prstýnek jako její maminka? Prstýnky pro děti jsou obvykle nastavitelné, mnohdy ozdobené krásnými kamínky a motivy.
  • Řetízek - je u dětí častým šperkem. Častokrát se dává už jako dárek ke křtinám. Společně s řetízkem můžete darovat i nádherný přívěsek s oblíbeným motivem.

Stříbrné šperky se dají darovat i koupit jen tak pro radost. Vždy přinášejí radost, dojetí i obdivné pohledy. Jejich cena není závratná, ale hodnota je doslova nevyčíslitelná a jsou dlouhodobou památkou napříč generacemi. A my jsme moc rádi, že se toho můžeme přímo účastnit a plnit všechna vaše stříbrná přání!

Nejoblíbenější šperky pro děti:

5669 Stříbrné náušnice na šroubek ČTYŘLÍSTEK
 
5669 Stříbrné náušnice na šroubek ČTYŘLÍSTEK Ag 925; ≤1,4 g.
.